Benzinske postaje

Kompletno rješenje za benzinske postaje, od ulaza goriva i derivata do trgovačke robe i ugostiteljstva. Programska rješenja omogućuju prodaju za djelatnike i kontrolu za poslovođe. Povezano sa ostalim proizvodima, moguće je zaokružiti sve segmente poslovanja benzinske postaje ili više njih centralizirano.

 

HORIZONT.BENZ CLIENT

Maloprodajna fiskalna blagajna za benzinske postaje. Omogućeno je da blagajna može raditi sa i bez komunikacije sa mjernim uređajima. Služi za prodaju goriva, derivata, trgovačke robe i usluga. Aplikacija radi sa običnom i programibilnom tipkovnicom, barkod čitačem i dva pisača (POS i A4).

Ukoliko korisnik ima potrebe, moguće je povezati više blagajni u istom objektu, odnosno, povezano sa Horizont.Robno, moguće je povezati i udaljene lokacije.

 

HORIZONT.BENZ OFFICE

Aplikacija je namijenjena za rad poslovođe, kontrolu smjena, preglede prodane robe, po grupama, prema vrsti plaćanja, po djelatnicima, …

Povezivo je sa Horizont.Robno i zajedno zaokružuje poslovanje benzinske postaje od ulaza goriva, derivata i trgovačke robe do prodaje istih uz praćenje zaliha.

 

HORIZONT.BENZ CONNECT

Horizont.Benz Connect je dodatak koji omogućuje komunikaciju sa mjernim uređajima, bilo da se radi o o jednosmjernoj ili dvosmjernoj komunikaciji sa istakačkim mjestima, sondama ili totemima.

Podržana su rješenja za Mikrotank, Ultra i Dooms koncentratore.