Ugostiteljstvo

U ponudi imamo dvije ugostiteljske fiskalne blagajne koje pokrivaju od najjednostavnijih do kompleksnih ugostiteljskih objekata. Jednostavnost korištenja i brzina uvođenja omogućuju brz početak rada.

Za manje smještajne objekte nudimo recepcijsko poslovanje koje zadovoljava sve potrebe takvog poslovanja i povezivo je sa fiskalnim blagajnama i drugim našim proizvodima.

 

HORIZONT.GASTRO

Jednostavna ugostiteljska fiskalna blagajna za one objekte koji ne rade po stolovima, niti ne serviraju hranu. Mogućnost rada sa običnom ili programibilnom tipkovnicom, odnosno zaslonom osjetljivim na dodir. Jednostavan i brz rad prodajnog osoblja.

Razduživanje sirovina prema normativu, praćenje zalihe, pregledi namijenjeni knjigovođama, pregledi po djelatnicima, poreznim grupama, robnim grupama, …

 

HORIZONT.GASTRO+

Profesionalna ugostiteljska fiskalna blagajna koja omogućava rad po stolovima, prostorijama i terasama. Omogućuje naručivanje hrane u kuhinju i pića na šanku.

Paralelni rad konobara, prijava konobara putem šifre, klartice, RFID privjeska ili narukvice, …

Praćenje narudžbi po stolovima i selektiranje stavaka za izdavanje računa. Happy Hour i mogućnost rada sa višestrukim cjenicima, rezervacije, otpremnice, R-1, …

 

HORIZONT.RECEPCIJSKO

recepcija-1Recepcijsko poslovanje za manje smještajne objekte poput motela, hotela, kampova i sl.

Programsko rješenje obuhvaća sve od dolaska gosta i prijave, do njegove odjave. Korisniku je omogućeno izdavanje fiskalnog računa, povezivanje sa fiskalnim blagajnama u sklopu pravne osobe, robno-materijalnim poslovanjem i financijskim poslovanjem kako bi zaokružiti praćenje poslovanja.

Ugrađeni su razni izvještaji prema poslodavcu i zakonodavcu kao i prema MUP-u.